DAN POSTERINGER DIREKTE FRA DIN BANK

En af de features i Regnskab-Plus, der får os alle på kontoret til at juble, er vores fantastiske bank integrations app.

Alle drømmer om at få bogføringen til at gå så hurtigt som muligt. Med vores smarte Bank Import app, har vi gjort bogføringen mindst 10 gange så hurtig!

De fleste af vores kunder der nyder godt af bank integrations app'en, bogfører nu blot en gang i kvartalet eller halvårligt når der skal laves moms. Årsagen er at det går så hurtigt at det ikke er nogen udfordring at bogføre et helt kvartal eller halvår på een gang.

Sådan fungerer det

Du eksporterer i din netbank blot en CSV fil med alle dine posteringsdata for den periode du ønsker at bogføre for. Herefter åbner du denne fil i en import vi giver dig adgang til. Denne hiver alle data ind fra banken, som dato, tekst, beløb mv. Vores system danner automatisk bilagsnumre og ser om beløbet skal være Debet eller Kredit.

Det eneste du skal gøre er blot i Excel at taste ind hvilket kontonummer udgiften eller indtægten skal bogføres på, samt angive om der er moms eller ej. Det hele kan du gøre i een arbejdsgang, og ofte vil det være de samme 5 kontonumre du typisk bruger, så de sidder hurtigt i hukommelsen.

Alle banker

Banker har naturligvis forskellige eksport formater, men vi har udviklet integrationer til 95% af alle danske banker - så vi kan med 95% sikkerhed også tilbyde dig bankintegrationen selvom du har en mindre bank eller sparekasse.

Helt sikkert

Da du eksporterer dine data til Excel, er der ikke tale om at vi skal have adgang til din netbank eller lign., der naturligvis ville være utrygt. Dine data og netbank er helt trygge.

Krav

Da denne app er Excel baseret, kræver den at du har Excel installeret på din computer og at denne kan køre Macroer (Kan alle PC'er normalt, Mac computere kan dog have problemer med dette)