MOMS - NU MEGET LETTERE!

Som virksomhedsejer er moms en af de kritiske årsager til man løbende må lave sin bogføring. Samtidig er momsafregningen en af årsagerne til mange vælger en revisor. Nu er det så enkelt at alle kan være med!

Moms skal være til at finde ud af for almindelige mennesker. Regnskab-Plus giver dig en super fleksibel momsopsætning og gør det samtidig let at finde ud af hvad du skal betale eller have tilbage i moms.

Programmet er allerede sat op med moms

Når du prøver Regnskab-Plus, er programmet allerede sat op med en færdig basis kontoplan som du selv kan rette i - det enkle for dig er at vi allerede har sat både indtægts og udgiftskonti op med den rigtige momskonto. Du kan med andre ord blot bogføre løs - momsen udregnes automatisk!

Aflæs let din moms

Det skal være let at afregne moms! Derfor kan du nu med få klik se hvad du skal indtaste på Skat's hjemmeside både når det gælder købsmoms og salgsmoms. Du kan aflæse momsen uanset om du er halvårs eller kvartalsregistreret.

Også for de avancerede

Selv om det er let, så kan Regnskab-Plus naturligvis også sættes op til de avanceredes brug. Udover vores basis moms opsætning, har du mulighed for at skifte til avanceret moms opsætning, der giver dig mulighed for at operere med flere forskellige moms satser, uanset hvad de måtte være.

Moms ved handel med EU lande

EU moms kan du også sætte op og aflæse i Regnskab-Plus. Dette kræver dog vores specielle APP, "EU Erhvervelsesmoms" til 10 kr. ekstra per måned.